Templomos lovagok

Amikor 2019 elején nagy lelkesedéssel csatlakoztam Alicia Aradilla patreon programjához, még nem gondoltam, hogy az életem hamarosan olyan fordulatot vesz, hogy mindenre lesz időm csak az alkotásra nem. A saját magam osztom be az időm vállalkozói létből újr aalkalmazott lettem és legkevésbé volt ráhatásom az időre. Amikor fáradtan hazaértem esténként a család és a háztartás után legkevésbé jutott eszembe hogy festegetnék…

De, köszönhetően a vírusnak, áttételesen ugyan elvesztettem az állásom, de újra vállalkozó lettem, amikoris amellett hogy csinálom a dolgom, weboldalakat készítek, rajzmeditáció tanfolyamokat tartok, webshopot tartok fenn – végre újra tudok hódolni ennek a szenvedélynek. Mert ezt nem lehet elfelejteni max. kis időre szüneteltetni, a parázs ott van, és bármikor lángra lehet lobbantani.

Az idő alatt amíg nem gyakoroltam rengeteg új tananyag került fel Alicia oldalára így bőven tudtam választani. Ez a templomos kép (Ho Chi Minh Cathedral, Vietnam) nem volt túl bonyolult, az erejét az adja a képnek hogy az árnyékolás igen alapos, a fények fehér filccel a végén ki vannak emelve. Azt szeretem Alicia akvarelljeiben hogy erősen egyszerűsít (ami ugye az útinapló alapja), nem a realisztikus megjelenítésre koncentrál, hanem jelzésértékkel mutatja meg, hol mi van.

Mutatom az eredetit is: